Pokažite, da vam ni vseeno

Pri Kašparju sem našel logotip, ki ga je naredil Miha Rekar. Povezava kaže na Gruberjevo stran, kjer poteka blogerska humanitarna akcija. Verjamem, da se najde še kdo, ki bi rad pokazal, da mu ni vseeno. Pripravil sem preprosta navodila, kako lahko tak znak s povezavo na stran, kjer se denar zbira, objavite tudi na vašem blogu.

Če vaša tema podpira widgete, glejte prvo točko. Če widgetov nimate, poglejte drugo navodilo. Če ne veste, ali vaša tema podpira widgete, ali ne, lahko preverite tukaj (ime vaše teme najdete na dnu strani). ((Moja tema se imenuje andreas09.))

1.) V nadzorni plošči bloga izberite Izgled > Widget. En text widget prenesite v meni, vanj prepišite kodo, kot je prikazana na sliki in shranite spremembe. To je to.

Teks widget

2.) Če nimate widgetov, lahko napišete kratek prispevek, ali pa samo prilepite Kašparjevo sliko s povezavo na Gruberjev blog. Koda je enaka kot v zgornjem primeru, le da jo tukaj vpišete v HTML urejevalnik.

HTML koda

Ko ste to vnesli, nadaljujte s klikom na gumb “Grafični urejevalnik” (gumb levo od “HTML koda”) in zaključite tako kot vsak navaden prispevek.

P.S.: Kode namenoma nisem napisal tako, da bi jo lahko kopirali, ker pride do manjših zapletov z narekovaji (ne shranijo se v pravi obliki). Če boste to sami natipkali, bo gotovo delovalo. Sicer pa … toliko se bomo pa že potrudili, kajne.

9 thoughts on “Pokažite, da vam ni vseeno

  1. Ja, hvala Jan, sicer sem šele zdaj videl post, ki je itq popravljen, ampak vseeno 😀
    Hvala tudi piromanu, treba je spreadat the word 😀 Pa prispevat tut kej, jasno 😉 Zdj se je že kr nekaj nabralo, glavnino pa pričakujeva (z Gruberjem) zdajle, ko se je v akcijo na polno vključil ToboAds. Hvala fantom, res so super ql!

Dodaj odgovor