Moja Revolucija

Prejšnji teden me je (zdaj že) bivša tako razjezila, da sem se enostavno odločil, da zadevi naredim konec. Non-stop je nekaj svinjala. Mislim, da se je hotela prav prilepiti name. Tudi ko sem se umil, sem imel nekakšen čuden, lepljiv občutek. ((V tem trenutku me je prešinilo, da bi najraje objavil njeno sliko, a nimam nobene.))

Par mesecev sva si delila stanovanje, a slikala se nisva skupaj. Jaz nisem čutil nobene potrebe, da bi moral najino sožitje fotodokumentirati, ona pa tudi ni nič rekla. Kje je sedaj? Ne vem. In me tudi ne zanima.

V glavnem, odločil sem se, da je treba naprej. In sem najino zvezo prekinil. Tako, na grobo. Nisem nič ovinkaril, samo poslal sem jo na smetišče zgodovine.

Žaloval nisem. Že naslednji dan sem si ubodel novo. Kar tako, mimogrede. V tisti uri, ko sem čakal na termin pri frizerju, sem kruzal po mestu. Bilo mi je dolgčas in sem stopil v akcijo. Že nekaj časa mi je bila všeč in trenutek se je zdel pravi.

V primerjavi z bivšo je prava lepotica. Pa še pametna je. Medtem ko je prejšnja znala le osnovna opravila, sem si novo brez težav prilagodil. Zna biti zelo neodvisna in se dobro prilagaja novemu okolju. Rad se pohvalim z njo, rad jo tudi pokažem. Tudi vam.

Njeno polno ime je LOGITECH VX Revolution.Logitech VX Revolutions

Sedaj sem skoraj tako nobel kot Jonas in Delavec. ((Njuni MX sta namenjeni hišnim računalnikom, moja VX pa je malo manjša in namenjena prenosnikom)) Kljub vsemu ugotavljam, da za določene stvari še vseeno rabim tipkovnico. Sem tako navajen tipkovničnih bližnjic, da brez njih enostavno ne morem. Privarčujem marsikateri klik. Na tem mestu napovedujem novo kategorijo, ((Kategorija BLIŽNJICE bo vsak dan ponudila en bonbonček za hitrejše surfanje in upravljanje s programi.)) v kateri bom z vami delil koristne bližnjice. Lansirana bo v ponedeljek. Danes je namreč veliki petek, ki pomeni strogi post, zato ni primerno preveč dobrega naenkrat. 😀

LEPE PRAZNIKE!

10 thoughts on “Moja Revolucija

  1. @Chef: Ja, z vztrajnikom. Res buri duhove. 😉

    @Smeh: So jo pri Logitechu dobro zdresirali, tako da o šopirjenju zaenkrat ne morem govorit. Vendar bom opozorilo vzel kot dobronamerno in bom vseeno malce bolj pozoren na kakšne njene izpade.

Dodaj odgovor