Bi tudi vi bili radi HIV pozitivni?!

Na Kosovu je stopnja osveščenosti o kugi 20. (in 21.) stoletja zelooo zaskrbljujoča. Tako vsaj sklepam iz videa, ki ga objavljam spodaj.

Sicer se zavedam, da je to le ena plat medalje, ampak vseeno. Očitno obstaja nek odstotek ljudi, ki pojma nimajo, kaj HIV sploh je.

[googlevideo]-1081334852993057021[/googlevideo]

14 thoughts on “Bi tudi vi bili radi HIV pozitivni?!

 1. No to pa je odraz splošne razgledanosti Albancev. ENako, kot so prepričani, da je nobel biti HIV pozitiven, so prepričano, da Kosovo mora biti Albansko … Kosovo, ki je zmeraj bilo srbsko … Ko so Srbi hoteli obraniti integriteto svoje države, jih je Amerika zbombanrdirala … zato pa hvala bogu, da obstajajo šipci, ki si želijo biti HIV pozitivni!!!!

  Samo v premislek … zamislite si, da se tako obnašajo Madžari v Prekmurju … in ker jim ne bi dali Prekmurja, nas bi Bush malo zraketiral …

 2. Zakaj bi pa mogli vedeti toliko o HIV-u, jaz ne poznam niti enega, ki bi poznal koga, da je HIV pozitiven, oziroma, da bi umrl za posledicami HIV-a. Tudi ljudje pri nas tega ne jemljejo resno, ker vejo, da je zelo majhna verjetnost, da bi kaj takega pri nas staknil. Nisem še nikogar slišal, da je uporabil kondom zaradi HIV-a. Naj se dela vik in krik tam kjer je to potrebno.

 3. Za tommb:
  Menim da tvoje stališče glede kosova ni pravilno, razgledanost o HIV je eno samoodločba naroda o državni pripadnosti je pa drugo. Večina kosovskega prebivalstva želi biti svobodnih v svoji državi, saj se nacionalno in versko zelo razlikujejo od Srbije. Res da je tam tudi dosti Srbov, a Srbija želi le ohraniti svoj vpliv na tem območju.

  Narod izbira!

 4. Ce ne vejo kaj je HIV pozitiven kaj bi pol se vedli kaj o drzavi. Samo revscina se bo sirla po balkanu s samostojnim kosovom. Oni ne uspejo urediti Albanije tko k je treba kaj sele da bodo kosovo. To je pleme ne narod!

 5. @nimazveze
  tvoj psevdonim je cisto pravi 🙁
  pri nas se tezko kdo okuzi, kje pa zivis, pred televizorjem? ali mislis , da si bo vsak napisal na nos ce je hiv poz. ?
  poznam jih veliko in ti ljudje spadajo k mojemu prijatelljskemu krogu.
  mogoce bi se pa moral-a dat testirat.
  pa se en lep vikend

 6. Ker so z reprodukcijo oz. spolnimi organi dejansko Kosovo ukradli Srbom, je prav da sedaj to plačajo z Aidsom. Treba je le poskrbet, da ga ne bodo širili izven ukradene pokrajine Kosovo. Predlagam pa da povabijo še vse liderje, ki si prizadevajo, oz. bodo prej ali slej priznali samostojno Kosovo na kurbn havs z okuženimi kurbami in naj skupaj seksajo in upijejo HIV POZITIV.
  Z tem videom je pokazana vsa inteligenca ………. naroda.

Dodaj odgovor