Fotoreportaža Kreslinove tiskovke

Najin novi znanec Gal Gjurin naju je povabil v ljubljanske Križanke, kjer se je ustavila Kreslinova karavana, ki na poti z Goričkega v Piran predstavlja novi CD Cesta. Kako in zakaj ste lahko prebrali že pred tednom dni tukaj, tukaj in tukaj. No, od danes dalje lahko plošček najdete tudi na prodajnih policah vaše omiljene trgovine z glasbo.

O sami tiskovki ne bom preveč pisal. Povem le to, da je bilo zelo sproščeno in zabavno, na koncu pa je sledila pogostitev (šampanjček, kanapejčki in francoski rogljički). 😀
* Z miško se sprehodite po slikah in preberite komentarje, s klikom pa fotko povečate na spodobno velikost.

Zbrali smo se v Križankah … v sproščenem vzdušju naredili nekaj fotografij … … in dogovorili na nekaj vprašanj. Nato smo se preselili v Plečnikov hram … Prva pesem je bila Z Goričkega v Piran … … z novega albuma Cesta Pridružilo se je še nekaj gostov (Tomaž Rous - Siddharta), … … mini zborček se je pridružil pri pesmi Novo, novejše, najnovejše … … takole pa sta zaključila stara mačka Miro Tomassini in Vlado Kreslin. Sledila je predstavitev novega CD-ja … … in vprašanja novinarjev. Vlado je vsak odgovor tehtno premislil … … nato pa odgovoril. Tale gospa (žal se imena ne spomnim) je povabila na pohod z Goričkega v Piran (enkrat sredi septembra. Spremljajte www.kreslin.com) Potem pa je Vlado dal ukaz za premik. Čaka jih še pol poti do Pirana. Za zaključek pa predstavljam “tisto črno kitaro”.

P.S.: Pa najin CD je dobil avtogram. 😀

Dodaj odgovor