Zadnji dan za eko-Ljubljančane

Na parkirišču v ljubljanskem Tivoliju me je včeraj zmotil kontejner, na katerem je mrgolelo nevarnih opozoril.

Za zeleno Ljubljano


Snaga d.o.o. ima dvakrat letno akcijo zbiranja posebnih odpadkov. Danes, v petek, 2.3.2007 je drugi in hkrati zadnji dan v njihovi letošnji pomladanski akciji. Namenjena je gospodinjskim uporabnikom, fizičnim osebam. Privatniki in podjetja morajo za te zadeve plačevati in njihovih smeti na tem mestu ne sprejemajo. Kaj vse jim lahko prinesete, poglejte na tabli.

Prijazni mladenič, ki vas pričakuje v beli petki poleg kontejnerja, mi je še povedal, da v povprečju dnevno prinese odpadke kakšnih dvajset oseb. Samo!!!

Baje Snaga na akcijo opozarja na položnicah – ki pa jih vsaj stanovalci v blokih ne dobijo v roke, ker stroške skupaj potegne upravitelj. Glede na število prebivalcev v prestolnici se mi zdi število 20 izredno malo, zato sem se odločil, da podprem njihovo kampanjo z oglasom na blogu, vas pa sprašujem: “Kako pa vi ravnate s tovrstnimi odpadki?

Pa lep konec tedna vam želim!

5 thoughts on “Zadnji dan za eko-Ljubljančane

  1. Mi vedno hranimo vse nevarne odpadke in čakamo na tale kontejner, da se dvakrat letno parkira pred najbližjim Mercatorjem. Sem pa ravno včeraj dobila po pošti obvestilo glede njihovih akcij in datumov in sem ga tudi spravila. Pridna jst. 🙂

Dodaj odgovor