Marilyn Manson v Ljubljani – Eat my shit

Naj pojé moj drek. Razočaran sem. Sploh pa ne vem, zakaj se ga boji Cerkev. Sam sem veren človek, katolik, ampak takle bizgec mene ne prepriča. S čim le?!

Manson1

Njegov zadnji album je tako miren, kot da želi spraviti cel svet. Edina svetla točka je singl, ki je trenutno tudi najbolj promoviran – Heart-shaped glasses. ((Pa še ta je neko jokanje.))

Manson2

Kot sem že dejal, koncert me ni prepričal. Še manj pa publika. Najbolj so se odzvali na komada, ki v osnovi sploh nista njegova (Tainted Love in Personal Jesus). Sicer se je v drugem delu koncerta dogajanje malce razživelo, tudi publika je pokazala, da pozna starejše komade, kot so mObscene, The beautiful people, I don’t like the drugs in The nobodies.

Manson3

Najbolj od vsega pa so me zmotile očitne težave z mikrofoni. Takšen showmaster si ne bi smel privoščiti, da mu skoraj na začetku koncerta dvakrat zapored (pri enem samem komadu) odpove mikrofon, kasneje pa so ga celo morali povezati na kable.

Manson4

Pa ne me napak razumet. Sam sem šel na koncert z velikimi pričakovanji, zato sem tudi bolj kritičen. Na splošno sem s koncertom zadovoljen. Sicer bi lahko bil daljši, vendar je ura in pol tudi spodobna dožina za koncert. ((Je pa res, da smo ga čakali kar nekaj časa.))

Manson5

Mojih 30 evrotov si je, recimo, zaslužil, če bom pa imel karto za njegov naslednji koncert, jo bom raje prodal na črnem trgu, kjer so nekaj ur pred koncertom šle za med.

Manson6

Brian, mogoče bo čas za penzijo!

107 thoughts on “Marilyn Manson v Ljubljani – Eat my shit

 1. Bedarija. Ne evm zakaj sploh hodite gledat tega kretena. Ker poslušat se ga itak ne da.
  Vse kar sem imel od njega; slabo sem spal, pa pes je bil ves presran zarad črnuhastih obiskovalcev koncerta.

  Vse kar tip zna je to, da občasno razpizdi Cerkev, pa še to mu pri nas ni uspelo. Baje da je v teh svojih provokacijah inteligenten. Inteligenten? Ne se jebat.

 2. chef … ustavi konje! 🙂
  Glede mikrofonov pa … tudi takrat, ko je vse tipitopi, se lahko zgodi kaj takega. Dobro, da ga to ni vrglo s tira. No, če pa pomisliš, da jih je kar nekaj zmetal naokoli po odru, je pa katerega od njih mogoče uničil že na kakšnem od prejšnjih koncertov, pa jih niso preverjali 😉

 3. Videla sem te, videla sem te… 😛
  Zmanjšaj svoja pričakovanja, pa bo bolje… Jaz sem glede na svoja pričakovanja, bila razočarana le, ker sem mislila, da bo naredil kaj konkretnejšega kot to, da je pokazal malce riti in da je z roko v hlačah šlatal svoj ud. (vsaj mislim, da je zato imel roko tam:)). Osebno mi je najbolj všeč komd Your vampire z novega albuma, sicer pa.. no nisem ravno poznavalka.. Tist stolček mi je bil recimo všeč, pa kitarski vložki 🙂

 4. ti in Irena sta navadna tepca… koncert je bil odličen. res pa je, (po slikah sodeč), si stal daleč v ozadju. med firbci in zadetki. torej nič čudnega, da ti ni bilo nič všeč. aja, še nekaj: nisem zasledil komada Personal Jesus, ker ga ni bilo na playlistu

 5. Jaz tudi nisem zasledila personalnega jesusa..
  Koncert ni bil slab… sem pa ob pogledu na publiko mal pomislila, če bi bilo mogoče primerno, da bi bil koncert kje drugje..
  Ja Centri lahko ti je žal… še mojih nohtov nisi mogla občudovat s take bližine kot jih je black betka 😛

 6. @shellob, Roman je pač mislil Sweet Dreams, ne Personal Jesus.
  In glede na to, da si naju nonšalantno označil za tepca, to veliko pove o tem, koliko naj bi človek sploh upošteval tvoje mnenje.

  Jst sem bila sicer na ta prvi stopnici od odra. Kakšen napačen folk je bil pa tam?

 7. Ne vem no kaj sicer pričakujete od koncerta. Če jih ne bi ozvočenje jeb….o bi blo čist kul. Izvedba je bla na nivoju. Zdaj, če pa ni cele riti pokazal pa mi tudi dol visi, ker sem bil tam zaradi muzike in ne zaradi njegove riti.

 8. Sem hotel že zjutraj komentirati, pa sem si premislil, zaradi potencialne neumesnosti vprašanja.

  Kaj ti/vam je tako privlačnega pri tem pevcu/skupini, da greste na njegov koncert? Glasba, predstava, kvazi alter scena?

  Meni osebno na kraj pameti ne pade, da bi dal 30€ oz. 15 pirov za koncert tega tepca. Me pa zanimajo argumenti ZA. Torej?

 9. Aha, v Puli. Zadeva je bla nabita z energijo, zdelo se je kot da je tip jezen 100/h…odličen špil, super scenski nastop…skratka zelo zelo dober koncert….to včeraj pa kot sem napisal…mlačno in zelo neprepričljivo…s tem seveda ne mislim kvarit feelinga ljudem, ki jim je bil koncert všeč, rad bi le povedal da to ni bilo tisto kar lahko Manson ponudi…gledal sem tudi neke koncerte na dvd-jih in glede na vse skupaj, imam pravico bit razočaran nad včerajšnjim nastopom v Križankah. Namerno nisem hotel slišat nobenega novih komadov pred koncertom, ker sem mislil da me bo presenetil in da bom že danes iskal po trgovinah cd…pa žal ni tako..

 10. dejte no…pa nismo vsi ljudje enaki katerim je vsec samo Severina in kaksna glupa moderna scena katera ne traja niti do konca poletja….!!!!!!Pac ce ze nisi mogu spat si msi mogu it pogledat kaksen koncert fredy milerja ali kaksen atomik harmonik…

 11. Mene jemal hrbet bolél, kersem od 21h do 24h nonstop stal, pavoda semije pogrélau pla sténki, drugih hujših incidentov panibló. Aja, kašnepovure semóral poslušat domicla, kakóje enmu mudélu ra go vóru(lajbah?) ene zgódbice.

  Križank panismréšu.

 12. Hm zanimiv komentar……..ne bi dal 30EUR oz. 15 pirov !!!! Glavno, da se pije. Živel Alkohol.
  Očitno še nisi slišal komada i don’t like the drugs but the drugs like me………od Mansona je, samo za informacijo…..pa saj ga tako ali tako ne bi razumel.
  Seveda smo vsi tisti, ki smo bili tam trezni (in brez 15 pirov v riti ) malo čudni oz. pritegnjeni za povprečnega Slovenčka, saj v končni fazi poslušamo MM……..

  Kometarji za: KVALITETNA GLASBA.

  Dobro Irena res je blo malo preveč brez feelinga, ala Rammstein vendar, kot sem rekel jaz sem bil tam zaradi muzike.:)

 13. Doslej dva argumenta ZA: kvalitetna glasba in dober prejšnji koncert. Slednji je še najbolj prepričljiv argument.

  @Dejanilly: ti je bolj všeč 30€ oz. 8 kolesarskih zračnic? Glavno, da se goni, ne. Očitno ne razumeš šale, ne poznaš zagat spletne komunikacije, tako kot jaz, po tvojem, ne bi razumel lirike, ki je še nisem slišal. Nikoli nisem razumel tistih, ki gredo na koncert samo zaradi muzike. Vedno mi je bil motiv za obisk koncerta vzdušje in sam nastop. Gola glasba lepše zvoni iz kvalitetnega audio sistema v primernem prostoru.

 14. jao sam pluvt znate…njemu se delno ne da vec ukvarjat z temi malimi konceri..kar pa je blo v krizankah videt je blo pa za ozvocenje pomoje bl kriza kot manson sam…ce bi njega vidl na nova rock k je biu res supr!kot pa je ze reku sam je hotu kariero ze koncat…zato se dobr d je ni , ker smo dobl koncn en dobr koncert v sloveniji , da nimamo sam kaksne cece ali kaksnga podobnga crapa

 15. Tomo raje si v gledališču kako predstavo oglej……..koncerte pa spremljaj izpred križank (tam se tudi vzdušje ven sliši)…dober stereo verjetno že imaš.
  Irena ti pa si naslednjič zamaške za ušesa s sabo prinesi in uživaj v performansu, očitno ti glasba tako ali tako ni pomembna.

 16. S tistimi 30 evri si praktično raje rit pobrišem, če imam 5 evrske bankovce, si jo lahko celo kvalitetno. Tako.

  Aja, to glasbo je treba “razumet”. Haha. Najbr je Tomo res preveč tup, da bi razumel. Jaz pa itak.

  Dopuščam možnost, da bi šel na koncert zato, ker mi je tip v svoji grotesknosti in v tem, da je z njo nategnil milijone, pravzaprav zelo všeč.

  Filozofskih zaključkov iz njegove muzike pa ne mislim delat.

 17. Ne vem kaj je folk res pričakoval… Da bo z motorko kosal prašiče in krave ter ostalo drobnico in nato dele njih metal med ljudi??? Kaj vam ni jasno?Vsaka vaška veselica je bolj krvoločna, ker se stepejo na vsaka 2 kvadratna metra in pol koma nasekani hodijo z sekirami v hrbtu domov.
  Naslednja stvar ki me malce moti pri komentarju… Če nisi opazil vsak koncert ki se zgodi v sloveniji folk totalno NE sodeluje ker pozna 2 ali 3 komade in še to iz plate “Greatest hits” in je pol celo srečno ker to sliši. Sam osebno pred skoraj vsakim koncertom skušam poslušat čim več plošč skupine ki jo grem gledat da dam lahko neko grobo oceno dogodka. Normalno da je folk poznal samo 3 največje hite.
  Normalno se mi tudi zdi da se Manson ni pretegoval za slovenijo. Zakaj bi se??? Saj normalno je vedel da pozna folk 3 komade.

  ..

  ….
  ne vem no…

  ne komentirat če zadeve dobro ne premisliš in še kake druge zadeve ne vidiš v tujini. Koncerti v Sloveniji so in vedno bodo žalost. Ker je tak pač folk. Ki vidi 2 koncerta na leto maximum. Pejte mal ven v tujino in si poglejte minimum 10 koncertov letno in polej komentirajte.

  pa brez zamere

 18. Z enodnevno zamudo odgovarjam na komentarje. Gremo lepo po vrsti:

  @Morska: Zakaj me pa nisi pocukala za rokav? 🙂

  @Irena: PRičakovanja glede na pričevanja tistih, ki so že bili na koncertu ne morejo bit manjša, a ne 😉

  @Shellob: Mogoče res nisem NAJvečji fan, vendar večino komadov poznam. Zadet tudi nisem bil. Stal sem na začetku 2. polovice. Sem pač tip, ki na koncertu raje nekje z distance opazuje celotno dogajanje (s tistim med publiko vred). Personal Jesus – ja, zajebal sem. Me je Irena pravilno popravila; Sweet dreams je bil.

  @Tomo: Pri Mansonovi glasbi so mi všeč provokativni teksti in muzika, ki ima šus. Po pričevanju Kandele in njenega brata je bila izvedba v Puli izjemna. To sta glavna argumenta.

  @Kobrovsky: Ja, tudi jaz sem začutil križ 😀

  @Clementino: Nisem pričakoval nobenega klanja. Kar se pa tiče sodelovanja na koncertih, pa odločno UGOVARJAM! Sem že bil na koncertih v LJ (Orto), kjer so kot predskupina PsychoPathov igrali zame popolnoma neznani Avstrijci, Roter Stern Silberstern, ki so zažigali. Mislim, da jih je poznalo zelo malo ljudi, a smo noreli na njihovem koncertu, kot da smo največji fani in oh in spljoh… Po drugi strani pa sem bil na koncertu Toolov (na katerega se pa res spravijo predvsem ljudje, ki to muziko poznajo) v Italiji, pa je folk še manj sodeloval. In – ni zamere 😉

 19. Na koncertu me sicer ni bilo ampak mislim, da je pomembno kako nekdo zveni v živo. Albumi se snemajo pol leta, če je pa koncert pa treba bit res dober da dobro zveni. niso pa vsi bandi koncertni bendi in znajo samo dobro glasbo snemat.

 20. Ej Roman, zanimivo branje – http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/253169/

  Moram prilepit najbolj reprezentativno odstavek:
  “Prvi nastop Marilyna Mansona pri nas se je zgodil šele v okviru letošnje turneje ob izidu zadnjega albuma Eat Me, Drink Me, ki je daleč od predhodnih izdaj. Javno razglašanje hude depresije, v katero naj bi zapadel v lanskem letu, tudi po nastopu v Križankah, odzvanja kot piarovsko opravičilo za ustvarjalni krah. Kaotično in slabo premišljen set novih skladb s starejšimi hiti je bil pospremljen z začuda zelo minimalistično scenografijo. Neizpiljenost in nedomišljenost scenarija je bila le še stopnjevana s slabo, na trenutke neuigrano izvedbo, kot da je vse skupaj prevelik zalogaj. Še tako visokokvalitetna hi-tech oprema ni pripomogla, da bi spregledali težave osrednje figure zasedbe z brezžičnimi mikrofoni. Ob modni reviji, ki je dodatno zavirala razvoj dogodkov, je bil avditorij Križank od začetka do konca priča objestnemu in jeznemu metanju mikrofonov ob tla in kazanju sredinca tonskemu tehniku. Pričakovani spektakel se je brez zapleta, brez vrhunca, brez konca, brez dramaturškega loka spremenil v debakel razpadajočega zvezdnika. Zasedbe in samega sebe nima več trdo na uzdi. Artistični alter ego Briana Hugha Warnerja je izgubil vso impozantnost. Čeprav ga je slovenska publika pospremila z aplavzi, je bilo očitno, da ni ulovila niti repa njegove groteskne zlate ere.”

 21. svašta. Pi.Roman prešimfa cel koncert, ob tem pa zna povedati da se je odvrtel komad Personal Jesus. bodi drugič bolj pozoren. sploh pa opažam da tu svoje mnenje govorijo ljudje stila “če drugi pravijo da je blo zanič, bom še jaz tako napisal, samo za to da bom kul”. ne vem kaj je blo narobe s koncertom? če stojiš v kotu v zadnji vrsti potem to ni tisto pravo. bil sem v prvi vrsti, 1m od zvočnikov in tam spodaj je vladala prava extaza. o dolžini? hmmm.. poglejte si iron maidne. kar se pa provokativnosti koncerta tiče: nič posebnega ni naredil, če bi pa pripeljal kravo in jo zaklal, bi pa spet imeli veliko za povedati.

 22. Irena gorile so še vedno bliže človeku, kot pa krave na primer, če že primerjave delaš…….žalostno, da se moraš za utemeljitve tvojih argumentov na druge ljudi obračati, posebno na kake “uradne” cenzorje, ki so enako, kot cenzorji muzike……….ponavadi ljudje z “izredno prefinjenim sofisticiranim okusom”, ki v bistvu še kake kitare al pa frulice v rokah niso držali in mislijo, da imajo pojma o muziki. Kar tako naprej……..

  Samski ni panike, da bi se naju (oz. mene kdo ustrašil)……ne bi glih s kakim narobe obrnjenim križem na party šel.
  Kaj je tole Kleinenberg vrtel na teh slikah ?

 23. haha tale playlista k je objavlena mal višje je pa moja, sm jo sunla modelu za mešalko hehe.
  Drgač… koncert je bil nor, z mal napakcam kot so mikrofoni itd., sicer sm dobla feeling da se tipu mal ni dal in da bi lahko naredu večji šov kot ga je, ampak ok. Najhujš je blo in to je to.
  btw; qlimaxa ne morš primerjat z Mansonsom… ok? me prov zanima kakšno sceno bi mel če bi blo to v sloveniji. S tem da dvomim da qlimax skor za vsak komad zamenja sceno, tko kot to dela Manson.
  pa še to, ni blo komada Personal Jesus, žal, pa tut I don’t like the drugs ni blo, tko da… pazte mal kaj objavlate…

 24. hjao folk…fotografi kaj vi bluzite…če pa komada personal jesus pa i dont like the drogs sploh ni blo haloha..kje ste to bli na koncertu..seznam pesmi po vrsti : 01. If I Was Your Vampire
  02. Disposable Teens
  03. You And Me And The Devil Makes 3
  04. Irresponsible Hate Anthem
  05. mOBSCENE
  06. Sweet Dreams
  07. Putting Holes In Happiness
  08. Just A Car Crash Away
  09. Rock Is Dead
  10. Heart-Shaped Glasses
  11. Tainted Love
  12. The Dope Show
  13. Great Big White World
  14. The Fight Song
  15. The Beautiful People
  16. The Nobodies
  to so komadi katere je zapel…sicer pa ja manson ni več to kar je bil…koncert je pa bil fenomenalen vsaj meni …bla sem v 2 vrsti tak da sem uživala…verjamem da odzadaj ni blo nevem kak fajn…brez veze ga tolko blatite..manson je zelo inteligenten človek…je pisec besedil in glasbe, ustvarjalec podob, glasbenik, umetnik, zvezdniški anti junak, črni ameriški angel pač bla bla…manson je manson…

 25. @Darkangel: O tvoji hvali umetnika nimam pripomb. Ampak moja pričakovanja (glede na pričevanja tistih, ki so že bili na kakšnem njegovem koncertu) glede nastopa samega so bila zelo visoka, dobil sem pa skoraj nič. Muziko lahko poslušam doma, na CDju, nastop pa je treba videt v živo. In nastop v Križankah zame pač ni bil neki presežek.

 26. hm…na kolkih koncertih od mansona pa si bil?kak dolgo ga poslušal al kaj koli..jaz sem bla tudi v puli..pa sem npr bla na tribuni..koncert je bil dober samo publika je bla za kurac…..ker so sedeli tam ko neko zadnjo prase…pa tak btw manson več ni to kaj je bil svoje pač odpoje pa gre domov…res da bi lahko rekel thank you pa good night..ampak to je manson..bodi to kar si..ne spreminjaj me al nekaj…manson sam reče da hoče bit to kar je samo mu ne pustijo …pa vsi mislijo da je neki nevem kaj neko strašilo pa to haloha..neki black metalci so dosti hujši samo na žalost ljudje nimajo pojma kaj je to pa niti ne bi komentirala ker sem ful jezna ko vidim neke glupe izjave pa to ne leti zdaj na tebe ampak na folk ki ga ne pozna in ga nekaj brez veze blatijo..to je za mene bolano…

 27. ja PI.Roman..mam eno vprašanje..veš kaj o slikah kaj so novinarji ali kaj koli slikali zunaj pred koncertom pač folk pa to..so kje objavljene?pa kje?mi lahko sporočiš prosim ker me zanima…hvala vnaprej..

 28. ja te slike sem že vidla…mene zanimajo če so kje kake slike ko so slikali pred koncertom zunaj pred križankami..ker so mene tudi slikali pa me zanima kje bi našla te slike ko so pač slikali samo folk pa je še blo svetlo:) he he …če kdo kaj ve naj da link…

 29. Darkangel666, tiste slike so publicistične in NISO nikjer uporabljene; beri: uporabljajo jih za v cajtnge. Tisti novinarji (oz. karkoli so že) ne “prodajajo” visokokvalitetnih slik internetu, temveč cajtngom, revijam (… za zaslužek).

  Zato je zelo težko dobit slike znanih osebnosti na rdeči preprogi, kjer so milijonkrat pofotkane. Si se vprašala kam zginejo, če pa se tolko bliska ??

 30. Najbolj so se odzvali na komada, ki v osnovi sploh nista njegova (Tainted Love in Personal Jesus).

  Sicer se je v drugem delu koncerta dogajanje malce razživelo, tudi publika je pokazala, da pozna starejše komade, kot so mObscene, The beautiful people, I don’t like the drugs in The nobodies.

  najprej naj povem,da spoštujem dejstvo,da ima vsak svoje mnenje in gleda na vsak dogodek skozi svoje oči…ampak me iz zgoraj navedenega članka najbolj moti dejstvo,da kritizira človek, ki ne ve,da na koncertu pesmi Personal Jesus sploh ni bilo…in prav tako ni bilo pesmi I don`t like drugs ker le-ta sploh ne obstaja..edina pesem, ki obstaja ima naslov I don`t like (the drugs but the drugs like me)..na koncertu pa je bila pesem The dope show..poleg tega za vse zvočne težave je kriv izključno organizator in ne marilyn manson sam..poleg tega pa je tudi logično,da tip ne bo več tako norel kot je pri 25-ih ampak bo pri 38 fural popolnoma drugačen stil..pa če je kdor koli prebral njegov intervju o cd-ju Eat Me, Drink Me potem je lahko vedel kaj pričakovati…poleg tega je ogromno posnetkov na You Tube in je lahko vsak, ki je tam čekiral njegove koncerte vedel kaj pričakovati…naslednjič se Pi.Roman malo pozanimaj..ker na podlagi tvojih izjav sem zelo skeptična glede tvoje udeležbe na koncertu..no, možno pa je tudi,da si si pozabil umiti ušesa ;P

 31. @Dita: 1. ISKRENO SE OPRAVIČUJEM VSEM, KI SEM JIH PRIZADEL Z NAPAČNO NAVEDBO NASLOVOV. Očitno sem bil po koncertu tako slabe volje, da se mi ni dalo preveč potrudit pri iskanju pravih naslovov. Res je, ne obvladam naslovov komadov. In če bi ti prebrala vse komentarje pod to objavo, bi videla, da so me na to že opozarjali in sem napako priznal. Nisem pa šel popravljat objave, ker bi potem zjebal cel sistem in smisel komentarjev.

  2. Za težave z ozvočenjem pač ni kriv organizator. Kolikor je meni znano, band te zadeve pripelje s seboj.

  3. Da je pa Manson prestar, za to da bi komuniciral s publiko – pha! Tori Amos je šest let starejša od njega, pa nas je vse navdušila. Dokaz 1, Dokaz 2.

 32. no jaz nisem na nikogar jezna pa to samo pa dam čisto prav Diti, ki je napisala ful dober komentar….dam ji čisto prav..za ozvočitev ni kriv manson ampak pač organizatorji kot je že omenila Dita..pa tudi glede njegovega nastopa,showa in to ma čisto prav..časi se spreminjajo..npr meni osebno je bil koncert fenomenalen…neven kaj je folk pričakoval…da bo nagi skakal po odru pa si tiča drkal ali kaj…lol…manson več ni to kar je bil….pa saj je malo sodeloval s publiko pa prišel večkrat dol z odra…pač eni bandi s publiko ne komunicirajo…je kaj tu narobe…sem bla tudi v puli na koncertu pa tudi blo ful dobro samo v lj se mi je bolj dopadlo…

 33. ah, kar tolažite se s tem, da je za ozvočenje kriv organizator … Sej tudi Manson osebno ni, je pa za to odgovorna njegova ekipa.

  In prav zanimivo je, kako še vedno nimate nobene nove lajne razen tega, da smo eni razočarani zato, ker smo kao pričakovali mesarjenje prašičev. Nismo. Get over it already.

  Ampak sej pravim – če že rabite tolažbo in izgovore ter se potem počutite bolje, pa ponavljajte dalje svojo mantro.

 34. Kolikor vem si skupine s sabo ne vozijo nobenih ozvočenj, temveč ozvočenje postavijo organizatorji, uporablja pa jih skupina.

  Seveda je ozvočenje primerno glede na izobraženje organizatorjev, namen uporabe itd. Ker nismo ravno Nizozemska lahko rečem, da do dobrega ozvočenja smo že prišli, vendar nam manjkajo primerno usposobljeni installerji. Po moje 😉

 35. he he …zdaj se zaradi teh stvari prepirate…saj pa tak slaba ozvočitev spet ni bla..morali bi biti na kornih na sziget festivalu če sploh veste kaj je to:) pred lani..tam je bla tako slaba ozvočitev da krizaaaaa…mansonu so res delali mikrofoni probleme zato pa jih je non stop metal pa bil živčen zarad vsega tega..tega da je bla slaba ozvočitev pa res ni on kriv..haloha saj pa ni on delal ozvočitve…hjao….

 36. Irena, joj. Dejavnikov je lahko toliko med zvokom in tistim ki to inštalirajo da brezveze neki omenjat. Sploh pa zato, ker hoče vsaka skupina svoje nastavitve, svoje ozvočenje, svoj equalizer, itd. Zvočniki so eni najboljših; kvaliteta zvoka na najvišjem nivoju. Ti zvočniki so linijski; igrajo lahko 3 dni skupaj na zelo visokih obremenitvah.

  Sploh pa kdo je omeno, da je bila kvaliteta zanič ? Mogoče se ne spozna ravno na to. Mogoče je sam Manson imel takšne zahteve glede nastavitev. Mogoče so bli sam problemi z brezžičnimi mikrofoni …

  Še za info: po slikah sodeč je v vas butalo 16000W čistega zvoka (seveda če so zvočnike španali do konca).

 37. maah…men že te debate o mansono zlo najedajo živce…pač tisti, ki vas je manson tako zelo razočaral, ne bote več hodli na njegove koncerte + ga poslušali…ostali, ki smo pa mm-a veseli ne glede na vse in smo uživali na koncertu..bomo pa čakali na naslednji koncert…end of story!

 38. točno tak Dita:)he he … pa škoda časa debatirat o tem če vam je bil tak “grozen” koncert…samo svadi me to da nekdaj folku ni pasalo da je manson “sral” oz. sranja delal po odru zdaj pa to ni dobro da nič ne dela…haloha…on več ni to kaj je bil pa mislim nevem no…časi se spreminjajo…

 39. ok…jaz nevem kaj si ti gledala:)moji kolegi so vsi rekli da je blo na koncertu svetovno…zdaj pa če te je tak slabo motilo to, da jim je ozvočitev delala težave pol nevem..pa sodelovanje s publiko ..saj pa je sodeloval s publiko..očitno si ti pričakovala da se bo vsaj zahvalil pa to ampak on tega ne dela…očitno si bla prvič na njegovem koncertu tak da mislim da ti niti drugi ne bi bili všeč ljubica moja:)

 40. MARILYN JE LEGENDA! ogromno ljudi ga napačno razume, nikol nimajo časa za pogledat kaj on dela, kaj piše, zakaj vse to kar dela, majo pa čas govort kok je debiln. not even i like him, but then i watched some interviews and clips, and saw that he is more normal that many people who seem “normal”. today i was involved in live interview he had on ustream.com, he is really talented. i respect him.

Dodaj odgovor