Beri naprej >>

Za ene je samoumevno, za druge pa kot španska vas. Tukaj pišem za tiste druge. 😉

Govorim o enem izmed uporabnih pripomočkov, ki se jih poslužujemo tisti blogerji, ki svojih misli ne znamo povedati na kratko. In da se naše pisanje na prvi strani ne vleče kot kurje črevo, vstavim prelom, ki preostanek teksta prikaže šele, ko bralec klikne na povezavo “Beri naprej >>“.

Kar sem zgoraj na dolgo opisal, naredim z enim samim klikom. Ko napišem celoten post, se s kazalko postavim na mesto, kjer bi rad naredil prelom, kliknem ikono (glej sliko, št.1) in stvar je zaključena. Če je vse pravilno, se na mestu prikaže črtkana črta, na desni strani pa pod njo piše More ((Včasih se zna poleg vriniti še prazna vrstica, ki jo lahko zavoljo izgleda mirno pobrišete))(glej sliko, št.2).

11 thoughts on “Beri naprej >>

  1. @ Robi: Načeloma mi takšno podpiranje lenobe ni všeč, vendar ker si na začetku in na koncu poudaril, da sem avtor jaz, naj bo. 😉

    *****

    Jao jao. To je res blazno zahtevno opravilo. Da se zaradi tega “svetovljanskega” nasveta počutiš tako pomembnega, da bi se moralo omeniti, da si nasvet objavil ti, je patetično.

Dodaj odgovor