Težave z dodatki so odpravljene

Nekateri ste poročali o neaktivnosti dodatka za Google Analytics, Blogorolo in še kakšnega. Admin je te  težave očitno že rešil, saj se da te dodatke sedaj aktivirati, v nastavitvah prirediti našim željam in potrebam, pa tudi na ven se vidi, da delujejo.

V videu si bomo pogledali, kako se aktivira posamezen dodatek in kaj se zgodi z onemogočenimi dodatki.

[vimeo width=”500″ height=”600″]http://vimeo.com/1650630[/vimeo]

Če imate težave z ogledom videa, si ga lahko ogledate na spletni strani vimeo.com (http://www.vimeo.com/1650630)

Opozorilo: Dodatkov, ki jih ne nameravate uporabljati, ne aktivirajte, ker vsak izmed njih upočasnjuje delovanje vašega bloga.

15 thoughts on “Težave z dodatki so odpravljene

  1. @Urban in Andraz182: Pa sta preverila, če je dodatek aktiviran? Med prenovo se je nekaterim avtomatsko deaktiviral. Preverita tudi meni Nastavitve, če je analyticsova koda vpisana. Je pa še ena stvar, ki sem jo danes opazil. Ko grem na analytics, moram ročno nastavljat datum, da mi pokaže pravilno obdobje. Včasih je sam nastavil obdobje za zadnji mesec, sedaj je pa obstal kar na 1. septembru.

  2. @Lukarems: Snemam z blueberryem. Kar se pa tiče novih različic wordpressa – še preden izdajo eno različico, načrtujejo že vsaj dve naprej. O 2.7 se govori že vsaj dva meseca, tudi testirati se ga že da, tako da znamo do konca leta doživeti še kaj več kot le 2.7.

  3. @Pi.Roman: Imam še neo težavo. Pred časom sem postavil svoj blog na svoji domeni, na svojem Siol blogu pa nisem pisal nobenih objav. Sedaj pa bom zpoet pisal na Siol blogu. Obistvu bom prepisal članke iz tistega bloga na tega. Bi se dalo kako nredit da ne bi rabil sedaj vseh objav objaviti na isti dan ampak bi dal datumu tako kot tam (za nazaj). Bi se to dalo?

Dodaj odgovor