D-Day = Dan za podiranje Guinnessovega rekorda

Dve napovedi sta najbrž dovolj, zato ne bom posebej razlagal. Ker smo očitno tako navalili na strežnik, kjer bi si lahko naložili novo različico Mozille Firefox 3.0, se je le-ta sesul. Če ne bomo naredili največ downloadov v 24 urah (do18.6. ob 17:00 UTC), smo pa prav gotovo najhitreje sesuli strežnik. 😀

Samo še eno opozorilo – brskalnik Mozilla Firefox 3.0 se najde na kakšni drugi strani (npr. ZDNet), vendar poteg od tam ne bo štel k podiranju rekorda. Za rekord bodo štele samo zahteve iz uradne strani Mozille.

Lisička zažiga!

Še uradno email obvestilo, ki je pravkar priletelo v moj nabiralnik:

Today you’ll make history with Firefox

EDIT: popravil sem link za download – zaupam afowl-u

Are you ready to make history? Are you ready to set a World Record? Today is Download Day. To become part of the official Guinness World Record you must download Firefox 3 by 17:00 UTC on June 18, 2008, or roughly 24 hours from now.

EDIT2: števec downloadov

13 thoughts on “D-Day = Dan za podiranje Guinnessovega rekorda

  1. Eno mimo vprašanjce za ta post pa vseeno: če odpreš novo stran, je ta lahko nadrejena osnovni? Razmišljam, ali naj odprem popolnoma nov blog, ker je povsem drug projekt, po drugi strani pa mi je žal skakat v vodo, če že za silo plavam 🙂 S povezavo se mi tudi ne zdi najbolj posrečena kombinacija. Če imaš kakšen predlog, hvala.

Dodaj odgovor