Prva lepotna operacija

Kaj hitro se je našla prva kandidatka. V hipu je dobila nov nos, za odtenek večje prsi ter lepši ten.

Kot sem napovedoval v prejšnjem pisanju, se bom ukvarjal z lepotnimi operacijami iz naslanjača. Prva kandidatka je že tu, našla pa se je na Ireninem blogu.

Courtney Love pod vplivom Photoshopa

Zakaj Courtney? Ne vem. Iskal sem le primerno neobdelano fotko, da bi pokazal en majčken del zmožnosti današnjih programov za obdelavo slik.

V prihodnje bi rad širšo blogersko javnost izobraževal v smeri popravljanja malce manj posrečenih slik ter vsega kar spada zraven. Če vas kaj posebej zanima, ste vabljeni pustiti komentar, pa bom v enem od prihodnjih javljanj poskusil prikazati rešitev vaše težave.

14 thoughts on “Prva lepotna operacija

  1. Eh, to je preživeto…

    Kje so škrge pa tretje oko na tipalki pa zakrilca.

    Včasih smo meli kup enih organov, ki smo jih ob menjavi habitatov porazgubili, je pa škoda, da jih nimamo več na sebi. Pajki so dobri: 8 očes poteši vso radovednost brez debilnega premikanja vratu. To bi me zanimal ne pa peglat zapito babo!

    Nared jo brez prelomnjene spodnje čeljusti, tko kot majo to krokodili. Bejbe bi ble z ono dihalno kitovsko odprtino na hrbtu dost bolj zanimive kot so sicer. Sploh je pa bitje brez repa sumljivo v evolucijskem smislu, če se je tu zaloml, kaj nam potem vse še v glavi manjka.

Dodaj odgovor