Pred prvim pravim Ultra trailom

V soboto, 9. maja 2015, bom ob 6:00 na štartu svojega prvega pravega ultra traila. 100 Ultra Trail Vipava Valley, ali po naše 100 kilometrov po vrhovih okoli Vipavske doline.

Ker je prvič, imam glavni cilj priti do konca. Saj teh 100 kilometrov ne bi bil tak bav bav, če ne bi vmes naredili še za dobrih 6.000 metrov vzponov in prav toliko spustov (interaktivni zemljevid). Bomo videli, kako bo.

Ker se rad igram s tehniko in internetom, se bom poskusil čim večkrat javiti. Uporabljal bom svoj Instagram in Facebook profil. Prej sem načrtoval še javljanja v živo preko aplikacije Ustream, a sem ugotovil, da bi moral za kakovostne prenose in posnetke plačevati, tega pa nočem. Pa tudi treba mi ni. Sva se z Matejem Zalarjem dogovorila, da bom napisal izčrpno reportažo za revijo Tekac.si. Kogar bo zanimalo več, bo lahko prebral tam. Predvidoma že v junijski izdaji.

[su_button url=”https://www.facebook.com/romancretnik” target=”blank” background=”#002a96″ icon=”icon: facebook-square”]Moj Facebook profil[/su_button]

[su_button url=”https://instagram.com/romancretnik” target=”blank” background=”#384c7f” icon=”icon: camera-retro”]Moj Instagram profil[/su_button]

Dodaj odgovor