Blogi v novi preobleki

Verjetno ste opazili, da se je ponoči in v zgodnjem jutru današnjega dne z blogi nekaj čudnega dogajalo. No, zgodila se je že pred časom napovedana prenova in sedaj smo nobel, da je kaj. Mojstri na siolu so nas opremili z najnovejšo wordpress različico za več uporabnikov. Imenuje se WP 1.5.1 MU WP 2.6 MU, bolj kot to, pa vas verjetno zanimajo prednosti le-te.

Danes me čaka še ena velika obveznost v zvezi s študijem, v prihodnjih dneh pa bom pripravil video predstavitve vseh večjih sprememb in novosti. Do takrat pa lahko tudi sami kaj raziščete, pokomentirate ali podate prva vprašanja, ki so se vam pojavila v zvezi z našo novo pridobitvijo.

24 thoughts on “Blogi v novi preobleki

 1. razen kadar daš na celozaslonsku urejevalnik, pol maš tut ikonco za dodat sliko, sam je ne morem uporabit. a bo treba kej aktivirat?

  sej verjetno je zdej bol praktičen, sam stvar ki je bla prej preprosta, so jo zdej zakompliciral. no ampak glede na to, da je to nova verzija, gvišno obstaja preprosta in enostavna rešitev, za nedelujoč gimb za slike.

  pa lepe praznike:D

 2. Kot prvo pogrešam gumb za dodajanje slik, ko pa sliko dodam preko html-ja, pa je nikakor ne morem spravit na levo do besedila, vedno se besedilo pojavi pod sliko.

  Kot drugo pa me zanima, če se da komentar, ki sem ga po pomoti označla kot spam, kako priklicati nazaj?

  Hvala, lp

 3. Se opravičujem, imam bedasto vprašanje. V rubriki zadnji komentarji, ki se izpiše na koncu blogosa, se pri mojem komenatrju ne izpiše ime bloga in tudi prevezava na blog ne deluje, ob kliku na naslov bloga. Zgoraj pri zadnjih objavah deluje, spodaj v zadnjih komentarjih, kot že rečeno ne deluje, niti ni izpisanega imena bloga. Kaj imam narobe nastavljeno? Hvala za odgovor.

Dodaj odgovor